·  TEL. 609 553 509 - 933 136 840 · EMAIL dir.elpetitsm@fep.cat
 · 

Activitats

Extraescolars


L’EEI LA PAU de la FEP ofereix, a través de l'AMPA, diferents activitats extraescolars per tots els alumnes, tant pel 1r. com pel 2n. cicle. Aquestes activitats es porten a la pràctica a partir de les 17h.
Són impartides pel propi personal del centre, a la mateixa escola excepte l’activitat de piscina que es fa al Poliesportiu La Verneda.
La distribució de grups i de nivells en algunes d'aquestes activitats vindrà determinada pel nombre d'inscrits. Si no hi ha un nombre mínim d’inscrits, no es podrà realitzar l’activitat corresponent.

Aquestes són les activitats extraescolars que estem realitzant aquest curs:

PISCINA
Un cop a la setmana els diferents grups fan natació. Considerem aquesta activitat com un complement bàsic al treball psicomotriu que es fa a l'escola i per anar adquirint un complet desenvolupament motriu.

EXPRESSIÓ CORPORAL I DANSA
La música i el ball afavoreixen notablement molts aspectes del desenvolupament físic i intel.lectual.
Són activitats que ajuden a descarregar tensions. Amb el ball els nens aprenen a coordinar els seus moviments i a moure el cos a la seva pròpia voluntat. La dansa, a més a més, els ajuda a potenciar la sociabilitat. L’objectiu fonamental d’aquesta activitat extraescolar és treballar la coordinació de passos de balls però no només de moviments de peus sinò també de cap, espatlles, braços, mans, etc… a més a més, de passar una molt bona estona gaudint amb la dansa !!!

Activitats realitzades d’altres cursos:

Anglès
Taller d’estimulació primerenca
Dibuix i manualitats
Juguem a fer ciències