·  TEL. 609 553 509 - 933 136 840 · EMAIL dir.elpetitsm@fep.cat
 · 

PROJECTES

Les Girafes (P4) fent cagant el Tió

NADAL


Concert de Nadal
Pel matí els infants de les aules de 2, 3, 4 i 5 anys van a cantar nadales a l'Església Sant Ambròs. Tots els pares estan convidats a venir a veure'ls, així com la resta de companys/es.

Fem cagar el Tió
A partir de les 9:30 h. els infants tant de 1er. cicle (0-3 anys) com de 2on. cicle (3-6 anys) faran cagar el Tió. Han sigut bons? Els cagarà algun regalet?

Representació del naixement de Jesús
Tots els nens i nenes de la nostra escola i també les educadores venim disfressats de pastorets i pastoretes tot el dia, amb armilla, sarró i barretina (opcional).
A les 10 h. del matí, els infants de l'aula de 5 anys fan la representació del 'Naixement de Jesús' a l'Església de Sant Ambròs. Tothom que vulgui venir a veure'ls està convidat a veure la representació.

Ofrena d'aliments
Durant diferents dies del mes de desembre fem recollida d'aliments de llarga durada tals com arròs, sucre, llegums, pasta, llet,... per ajudar a les famílies més necessitades.
A la tarda tots els nostres infants fan l'ofrena d'aliments al nen Jesús a l'altar de l'Esglèsia Sant Ambròs.

Celebrem el Nadal
A la tarda, a partir de les 17:30 h, celebrem tots plegats el Nadal al pati de l'escola: mares, pares, nens, nenes i educadores.

Visita del patge reial
L'últim dia del trimestre, pel matí, visita la nostra escola un patge de S.S.M.M. els Reis Mags de l'Orient i va aula per aula recollint la carta que cadascún dels nostres infants han preparat amb molta il·lusió.